Welkom bij Mega Occasion Centrum onderdeel van Dealerbedrijf Van Mossel.

De Van Mossel Automotive Groep bestaat inmiddels al meer dan 65 jaar. En in al die jaren hebben wij een uitstekende staat van dienst opgebouwd. Bij onze Mega Occasion Centra, onderdeel van Van Mossel Dealerbedrijf, treft u gegarandeerd betrouwbare auto¹s (uit ons eigen dealernetwerk én ex-lease auto’s van o.a. Van Mossel Leasing), uitstekende service, de beste kwaliteit én prima garantie. De Van Mossel Automotive Groep staat voor mobiliteit in de ruimste zin van het woord. Van de aanschaf van een particuliere nieuwe of gebruikte auto tot en met de verzorging van een compleet wagenparkbeheer voor een (grote) onderneming.

Kom snel vrijblijvend kijken in onze Mega Occasion showrooms in Tilburg, Utrecht of Oldenzaal. Onze gastvrije verkopers gaan graag met u in gesprek, want persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Ook kunt u bij ons uw aankoop financieren en verzekeren. Op zeker dat wij u een scherpe offerte kunnen aanbieden via ons eigen Financierings team. Dit team bestaat uit vakkundige mensen, die u graag gedegen adviseren.

Graag tot ziens bij Mega Occasion Centrum!

Zekerheden Mega Occasion Centrum

 

Geen reacties meer mogelijk.